Paëlla-avond voor Oeganda

Paëlla-avond voor Oeganda

Jeroen Logghe en Annelies Sevenant Foto: RR

Oosterzele - Volgend voorjaar nemen Jeroen Logghe en Annelies Sevenant, ouders van Kato, Janne en Artuur, deel aan 'Dwars door Oeganda'. Dat is een unieke mountainbiketocht door Oeganda ten voordele van Broederlijk Delen. Samen met een groepje gedreven fietsers zullen ze dwars door ‘De Parel van Afrika’ mountainbiken, tussen de leeuwen, giraffen en nijlpaarden.

De uitdaging van Annelies en Jeroen is dubbel: enerzijds de sportieve uitdaging om 450 km te fietsen op elf dagen tijd, én anderzijds samen minimaal 2.000 euro inzamelen voor de projecten van Broederlijk Delen. Het mag natuurlijk ook meer zijn.

De sportieve uitdaging, daar werken ze zelf al volop aan. Voor de andere uitdaging, het verzamelen van sponsorgeld, organiseren ze op 7 december een eetfestijn, 'Paëlla-avond voor Oeganda'. De paëlla wordt klaargemaakt door de sponsorende huiskoks 'Dos Paelleros'.  Er is keuze uit klassiek en vegetarisch, 18 euro voor volwassenen, 10 euro voor kinderen, inclusief aperitief. Place To Be is het Parochiecentrum in de Poststraat 48 in Balegem. Inschrijven vóór 1 december via Annelies_sevenant@hotmail.com.

Annelies en Jeroen hopen heel wat Oosterzelenaren met een warm hart te mogen verwelkomen.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio