Groepsaankoop groene stroom en aardgas - 9de editie

Groepsaankoop groene stroom en aardgas - 9de editie

Foto: RR

Wetteren / Wichelen / Laarne / Oosterzele - Wil je besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Schrijf je dan in voor de 9de groepsaankoop voor 100% Belgische groene stroom en aardgas. De provincie Oost-Vlaanderen gaat voor jou op zoek naar de energieleverancier die de beste prijs biedt én regelt je overstap.

Je kan inschrijven van 25 november 2019 tot en met 3 februari 2020 via www.samengaanwegroener.be (doorklikken op provincie Oost-Vlaanderen)

Inschrijven is volledig gratis en vrijblijvend. Je beslist pas om over te stappen naar de winnende energieleverancier nadat je je persoonlijk aanbod met je besparing ontving. Beslis je om over te stappen dan hoef je zelf niks te doen, alles wordt voor je geregeld.

Woon je in Wetteren en wil je hulp bij je inschrijving?  Maak dan vooraf een afspraak bij het gemeenteloket via 09 369 00 50 of op www.wetteren.be. Neem je laatste jaarafrekening van elektriciteit en aardgas mee, want daarin staan alle gegevens die men nodig heeft om je inschrijving in orde te maken.

Ook bedrijven, zelfstandigen en verenigingen met een beperkt verbruik kunnen zich online inschrijven. Gratis infolijn: 0800 76 101 (werkdagen van 9 tot 20 uur) of groenestroom@oost-vlaanderen.be.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio