Ken je de Krekelberg?

Ken je de Krekelberg?

De Krekelberg in Balegem Foto: Vzw Zorgbeheer

Oosterzele - De Krekelberg is een nieuwe residentie van 29 assistentieflats, volledig uitgerust van alle comfort, waarbij alles rolstoeltoegankelijk is. De residentie bevindt zich rechtover de kerk van Balegem in de Balegemstraat 11.

Elk van de flats is voorzien van een aangename leefruimte met veel aandacht om licht en open ruimtes te creëren. Er is in elke flat ook een oproepsysteemsteem warbij 24u op 24u en 7dagen op 7 bij  nood een  interventie van een verpleegkundige kan gevraagd worden.

Het beheer is in handen van de vzw zorgbeheer waarbij de CM-zorgmakelaar de rol van woonassistent opneemt.

Eén van de troeven is ook de prachtige ontmoetingsruimte die voorzien is van een gashaard, projectiescherm en bar. 

Deze ontmoetingsruimte moet het kloppend hart van de residentie worden waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten. De woonassistent  zoekt ondermeer naar een aangename vrijetijdsbesteding en ontmoetingsmogelijkheden. Ook familieleden, buren en kennissen zijn welkom op deze activiteiten. Op deze manier kan er een wisselwerking komen tussen de bewoners van de residentie en de gemeenschap in Balegem.  

Op vijdag 13 december om 19u komt het Dikkoortje uit Dikkele een gastoptreden geven in de residentie. Iedereen is welkom, maar het aantal plaatsen is beperkt. Wie dus wil komen of een rondleiding wenst, dient zich aan te melden via de zorgmakelaar wim.meganck@cm.be of via gsm 0471 47 62 93.

Andere activiteiten die nog gepland zijn en waarop iedereen welkom is :

14 januari om 14u30 : nieuwjaarsdrink met volksspelen.

28 januari om 14u30 : filmnamiddag.

18 februari om 14u30 : info-namiddag rond valpreventie.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio