Loop ze warm op vrijdag 13 december

Loop ze warm op vrijdag 13 december

Loop ze warm op vrijdag 13 december Foto: Leefschool Oosterzele

Oosterzele - Op vrijdag 13 december organiseert de Leefschool Oosterzele voor het tweede jaar op rij ‘Loop ze warm’ als een activiteit in het kader van de Warmste Week. Met de steun van de Koning Boudewijnstichting werd vorig jaar door vrijwillige ouders over het schoolterrein een Finse piste aangelegd. Zo kunnen de kinderen én hun leerkracht hun dagelijkse mijl op een knievriendelijke ondergrond lopen. Tijdens ‘Loop ze warm’ lopen groot en klein zoveel mogelijk rondjes op de Finse piste en dit voor het goede warme doel.

Het wordt een feeëriek verlicht hindernissenparcours over het terrein, door de schoolgebouwen en langs de gezelligste warme bar van het dorp. Alle leerlingen, van de jongste kleuters tot de zesdeklassers, voorzien iets lekkers om via de verkoop in hun standjes zoveel mogelijk geld in te zamelen.

De opbrengst van ‘Loop ze warm’ wordt geschonken aan het Kinderkankerfonds, een warm doel dat door de kinderen zelf werd uitgekozen. De organisatie kon ook op enkele gulle sponsors rekenen: Carrefour Scheldewindeke, De patisson, Plantenkwekerij Kris De Backer, Aveve Scheldewindeke, Inex.

Programma van de dag:

  • 16 – 18 u:  Latenight Obstacle Run
  • 18 – 18.15 u: Afsluiter met de warme vurige tongen van een echte vuurspuwer

GO! De Leefschool Oosterzele, Groenweg 4 / Keiberg 11 Oosterzele. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio