Sportdienst Laarne organiseert 'Eeuwig Fit voor 50-Plussers'

Sportdienst Laarne organiseert 'Eeuwig Fit voor 50-Plussers'

Sportdienst Laarne organiseert 'Eeuwig Fit voor 50-Plussers' Foto: WP

Laarne - Heb je de laatste jaren te veel stil gezeten? Ben je toe aan wat meer bewegen maar durf je de stap nog niet zetten naar het echte sporten? Dan is het nieuwe initiatief 'Eeuwig Fit 50+' van de Sportdienst iets voor jou.

Tijdens de beweegmomenten van 'Eeuwig Fit 50+' staan de kwaaltjes die bij middelbare leeftijd opduiken centraal. Dit met het oogmerk om zo lang mogelijk functioneel te blijven en dit uiteraard met zo weinig mogelijk klachten. Tijdens die beweegsessies zal de aandacht o.a. gaan naar het bevorderen van het evenwicht, de coördinatie, de krachtontwikkeling (specifiek op bepaalde spiergroepen zoals de buik, de billen...) en de bevordering van de lenigheid. Dit in de frisse buitenlucht op een uitdagende en aangename manier waar 'Fun' centraal staat. 

De beweegmomenten gaan telkens door op een vrijdagnamiddag van 14 tot 15 uur in de sporthal.en dit op 24 en 31 januari en op 7, 14 en 21 februari. De eerste les is gratis, vanaf de tweede les betaal je 3 euro per keer. Inschrijven kan tot 19 januari op het telefoonummer 09/ 369 16 31 of via e-mail naar sportdienst@laarne.be.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio