Koerier werkt aan rechtzetting na foutieve bedeling afvalkalender

Juiste ophaalkalenders regio Dendermonde-Wetteren op komst

Juiste ophaalkalenders regio Dendermonde-Wetteren op komst

Foto: Verko

Wetteren / Wichelen / Laarne - Inwoners van het Verko-werkingsgebied die nog geen of een verkeerde editie van de afvalkalender hebben ontvangen, zullen de komende weken een juist exemplaar krijgen. De externe koerier die verantwoordelijk is voor de vele fouten, maakt werk van een serieuze rechtzetting.

Heel wat inwoners in de regio Dendermonde-Wetteren hebben geen of een verkeerde afvalkalender ontvangen. De koerier die verantwoordelijk is voor de logistiek verontschuldigde zich al eerder voor de fouten en leverde in de eindejaarsperiode inspanningen om de juiste kalenders te bedelen, maar die maatregelen blijken ontoereikend. Verko heeft daarom opnieuw met het koeriersbedrijf aan tafel gezeten om dringend op een oplossing aan te sturen.

Alle inwoners van Schellebelle en Serskamp zullen in het weekend van 18-19 januari 2020 de afvalkalender ontvangen. De inwoners van Wichelen mogen een exemplaar op 25 of 26 januari 2020 verwachten. Wie in Laarne woont, krijgt de kalender op 1 of 2 februari 2020 en de Kalkenaren ontvangen hun exemplaar op 8 of 9 februari 2020.

De laattijdige bedeling heeft te maken met de tijd die nu nodig is om extra exemplaren bij te drukken. De verdeling over de verschillende weekends moet de koerier ook in staat stellen om geen kalenders meer te verwisselen of tussen het reclamedrukwerk te steken.

Inwoners van Wetteren en Wichelen die een melding doen of deden, omdat ze de kalender niet hebben gekregen of een verkeerde editie ontvingen, zullen binnen de week na hun melding alsnog een juist exemplaar krijgen. Meldingen kunnen worden doorgegeven via ombudsdienst@dds-verko.be.

Digitale kalender Wie nog wacht op de papieren versie van de afvalkalender kan de ophaaldata wel steeds raadplegen via www.dds-verko.be/verko (rubriek huis-aan-huisinzameling - afvalkalenders) of via de gratis app Recycle!

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio