Start to move

Start to move

Foto: Veldmeersrunners

Laarne - Met slogans als 'Iedereen in beweging' en 'Start To Move' willen de Veldmeersrunners de mensen Laarne en buurtgemeenten aan het sporten/bewegen krijgen. De loop - wandelclub heeft zo'n 200  leden maar ze beseffen ook dat er nog heel wat meer mensen zijn die bij hun goede voornemens voor 2020 'bewegen' en 'aan conditie werken' bovenop hun lijstje staan hebben.

De Veldmeersrunners lanceren of werken mee aan twee belangrijke 'start to....' in beide reeksen zal Danny Clincke de begeleiding op zich nemen en dankzij zijn ervaring er proberen voor te zorgen dat de mensen niet enkel starten met sporten/bewegen maar dat ze dat ook blijven doen.

De twee initiatieven voorstellen

Start To Walk

Dit is een zes weken durende initiatiereeks waarbij de deelnemers op die periode zullen worden naar een niveau van vlot 5 à 6 km te wandelen een tempo van 5 à 5,2 km / uur. Ze zijn dan ook voldoende voorbereid om de rest van het jaar met de meer ervaren wandelaars mee te stappen. Ze beginnen eraan op 14  januari. De 'lessen' gaan door elke dinsdag- en donderdagavond om 19u30 aan de Sporthal in Laarne. Inschrijven kan via veldmeersrunners1@gmail.com. De organisatie hiervan is volledig in handen van de Veldmeersrunners. Meer info kan je vinden op www.bloggen.be/runningdanny.

Start To Run

Hiervan is de organisatie in handen van de Sportdienst en doet Danny voor de tiendede maal de begeleiding. Deze sessies, die al sinds 2011 een enorm succes zijn, starten begin maart en duren 10 weken. Dit gaat ook door aan de Sporthal in Laarne en voor de lopers wordt gebruikt gemaakt van de Finse Piste. Iedereen kan nu het volgen van deze lessenreeks vlot 5 km lopen. Inschrijven hiervoor kan via de gemeentelijke website.
Je kan ook steeds terecht op 0479/208724 indien je info wil over één (of beide) van deze 'start to ...'
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio