Wetterse Wezels maken spaghetti voor meer dan 70 Wetteraars

Wetterse Wezels maken spaghetti voor meer dan 70 Wetteraars

Penningmeester Neji Milad komt liters spaghettisaus en kilo's pasta overhanden aan PWO Wetteren in het bijzijn van Lucia de Dycker en andere PWO-vrijwilligers Foto: Neji Milad

Wetteren - Sinds 2004 brengt minivoetbalclub Wetterse Wezels Athletic (WWA) mensen samen voor een wekelijks potje recreatief voetbal in sporthal De Warande. Onder de slogan 'Iedereen aan boord' is iedereen ten alle tijde welkom, al was dit de afgelopen maanden onmogelijk. "We betalen nu al enkele maanden geen zaalhuur meer voor de sporthal. Al snel speelden we met het idee om met dit geld iets te doen voor Wetteraars die het nodig hebben" zegt penningmeester Neji Milad.

De 'club van't stad' besloot daarop om het geld te stoppen in overheerlijke spaghetti voor iedereen. Dat deden ze in samenwerking met PWO Wetteren, een lokale VZW die zich inzet voor armoedebestrijding. Tientallen Wetterse alleenstaanden en gezinnen konden zo genieten van deze lokale (gratis) take-away maaltijd die met onnoemelijk veel liefde voor hen klaargemaakt werd. Zo komen de Wezels ook tijdens deze bijzondere tijden we hun engagement na: iedereen aan boord, altijd.

Meer info over Wetterse Wezels vind je op hun Facebookpagina (klik hier).

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio