Dit jaar geen Oogststoet en Oogstfeesten in Massemen

Dit jaar geen Oogststoet en Oogstfeesten in Massemen

Dit jaar geen Oogststoet en Oogstfeesten in Massemen Foto: WP

Wetteren - Het Bestuur van de Koninklijke vzw Oogstfeesten Kortenbos-Massemen heeft beslist dat de 62ste Oogststoet en Oogstfeesten op 1 en 2 augustus niet zal plaatsvinden omwille van de coronacrisis.

Voorzitter Eduard Vagenende: "Na 61 geslaagde edities op rij is het de eerste maal dat er geen Oogstfeesten zullen georganiseerd worden. Maar dat is de enige juiste beslissing. De gezondheid en veiligheid van al onze medewerkers, vrijwilligers en bezoekers is onze grootste prioriteit. De richtlijnen van de overheid volgen en onze verantwoordelijkheid nemen om het virus een halt toe te roepen, daar draait het nu om.

Maar uitstel is geen afstel, want het is de bedoeling om volgend jaar de draad opnieuw op te pikken. Wij danken alle medewerkers die reeds aan het werk waren voor deze 62ste editie. Wij hopen hen in 2021 opnieuw warm te kunnen maken voor dit schitterend evenement. Als organisatie blikken we nu al met veel goesting vooruit op de voorbereidingen van de volgende editie op zaterdag 31 iuli en zondag 1 auqustus 2021."

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio