Erbeko NV verhuist naar Oosterzele

Medewerkers maken nieuw gebouw zelf energie-zuinig

Medewerkers maken nieuw gebouw zelf energie-zuinig

Foto: Erboko

Oosterzele - Erbeko NV, een ingenieursbureau gespecialiseerd in energieprojecten, is van Merelbeke naar een verbouwd pand in Oosterzele verhuisd. De bedrijfsleiding en haar medewerkers wilden, na vier verhuizingen, een plek waar ze iets persoonlijks konden creëren om verder te groeien.

Iedere medewerker zette zijn beste beentje voor om het nieuwe pand zo energiezuinig mogelijk te maken. Aangezien hun projecten voornamelijk gebaseerd zijn op energie-efficiëntie is de omgebouwde garage een perfect staaltje van hun kunnen.

In het nieuwe pand genieten het administratief personeel, de tekenaars en projectleiders van een grotere oppervlakte met ruime kantoren, drie vergaderzalen en een parking.

Naast energie-efficiëntie doet Erbeko NV ook de volledige engineering van technieken zoals industriële koeling, elektriciteit, lichtberekeningen en het ontwerpen van verlichtingsconcepten, informatie- en communicatietechnologie en beveiliging. Erbeko NV is actief in de openbare, diensten- en industriesector. Het nieuwe kantoor van de vennootschap is gemakkelijk bereikbaar vanaf de afrit Wetteren op de E40.
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio