Vrijwilligers gezocht voor plantjesverkoop Kom Op Tegen Kanker

Vrijwilligers gezocht voor plantjesverkoop Kom Op Tegen Kanker

Groot Wichelen zoekt vrijwilligers voor azaleaverkoop t.v.v. Kom Op Tegen Kanker Foto: KOTK

Wichelen - De organisatoren van de plantjesverkoop ten voordele van Kom Op Tegen Kanker zoeken vrijwilligers uit Schellebelle, Serskamp en Wichelen die het zien zitten om azalea's te verkopen tijdens het weekend van 17, 18 en 19 september. Vorig jaar werden ondanks de prijsverhoging van 5 naar 6 euro maar liefst 250000 plantjes verkocht.

Misschien vraagt u zich af wie dat Roosje is op de affiche van het Plantjesweekend. Roosje is eigenlijk niet haar echte naam. In het echte leven heet Roosje Kato Marnef. Kato is 8 jaar en woont met haar ouders, broer en drie zussen in Aartselaar. In april 2008 kreeg zij het slechte nieuws te horen: kiemceltumor, een zeldzame kanker in de buikholte. Een periode van angst, maar ook van strijd tegen deze ziekte, brak aan. Vandaag stelt Kato het goed. Ze wordt nog opgevolgd, maar moet slechts om de 6 maanden op controle. Ze gaat naar school en doet alle dingen die een kind van haar leeftijd doet. U kan ook de blog lezen van Kato's ouders: www.bloggen.be/katoisziek.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Gerda Lindekens via 03/828.25.92 of gerda.lindekens@tegenkanker.be Meer info: www.tegenkanker.be/plantjesweekend.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio