Voordracht geweldloos opvoeden

SOS conflict?

SOS conflict?

Voordracht geweldloos opvoeden in Wetteren Foto: Vormingplus Waas-en-Dender

Wetteren - Geweldloos opvoeden is niet altijd makkelijk. Conflicten komen voor. Loop je soms vast, of heb je het moeilijk met een bepaald kind? Wil je het graag anders doen? Dan is deze voordracht iets voor jou. Ze is gebaseerd op de ideeën van Pat Patfoort, een antropologe en Marshall Rosenberg, een psycholoog. Beiden zijn voorlopers op het vlak van conflicthantering en geweldloze communicatie.

De theorie wordt geïllustreerd met voorbeelden uit het dagelijkse leven. Je krijgt ook inzicht in hoe geweldloze communicatie werkt. Er wordt onder andere stilgestaan bij communicatiepatronen, gewoontes, zelfbeeld en afweermechanismen. Het zijn immers deze dingen die je manier van reageren, communiceren en opvoeden bepalen.

Donderdag 17 maart van 19u30 tot 22 uur in de Opvoedingswinkel te Wetteren - Molenstraat 9. Prijs: 5 euro, met korting 2,5 euro. Inschrijving tot 7/3 op het telefoonnummer 03/ 775 44 84 van Vormingplus Waas-en-Dender. Betaling zo snel mogelijk na inschrijving op het rekeningnummer 001-4018612-75.

Een organisatie van Vormingplus Waas-en-Dender en Opvoedingswinkel Wetteren.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio