Toneelgroep Parazaar speelt 'Het paard van Troje'

Toneelgroep Parazaar speelt 'Het paard van Troje'

Toneelgroep Parazaar speelt Het paard van Troje in Laarne Foto: Parazaar

Laarne - Toneelgroep Parazaar is een groep jongeren die zich toelegt op het brengen van toneel in de omgeving van Laarne en Kalken. Ze zien zichzelf als de noodzakelijke link tussen kinder- en volwassenentoneel en bieden een springplank voor acterende jongeren die zich willen ontwikkelen. Ze zijn ontstaan in de zomer van 2010 en brengen vanaf morgen hun allereerste productie ooit op de planken: 'Het paard van Troje'.

Het verhaal situeert zich rond prins A, plichtsontwijkende zoon van de plichtsbewuste vader en prins van de machtige stad Troje die zonet ten prooi is gevallen aan de Griekse legers die haar belegerden. Door middel van een houten paard zijn de Grieken erin geslaagd binnen de muren te dringen en de stad te plunderen.
 

Prins A is dood. Enfin, dat denkt hij toch, want de conclusie van de explosie is niet zo simpel te trekken. Hij blikt op hilarische wijze terug op de belegering en het lot van zijn familie. 'Het Paard van Troje' is een stukje theater vol visuele humor en scherpe dialogen.

De toeschouwer wordt meegenomen door de belegering van de stad, de discussies tussen de familieleden, tot in het graf van de moedige prins, waar hij een compromis probeert te bedenken tussen hemzelf en bijtgrage aaseters...

De voorstellingen vinden plaats in de Vrije Basisschool Sint-Macharius, Wegvoeringstraat 1 te Laarne op onderstaande dagen:


Zaterdag 19 maart 2011 om 20u15, zondag 20 maart 2011 om 15u00, vrijdag 25 maart 2011 om 20u15 en Zaterdag 26 maart 2011 om 20u15.

Toegangsprijzen: Kinderen (-12j): 5 euro, volwassenen: 8 euro. Reserveren kan via reservaties@toneelparazar.be of via de reservofoon: 0479/ 216 822 (op weekdagen tussen 18u en 20u en in het weekend tussen 14u en 18u).

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio