Al 750 leerlingen ingeschreven voor 'Laat maar lopen'

Al 750 leerlingen ingeschreven voor 'Laat maar lopen'

Al 750 leerlingen ingeschreven voor Laat maar lopen Foto: Gemeente Wetteren

Wetteren - Nu woensdag, 23 november, schaart de Wetterse jeugd zich achter Music for Life. Music For Life zet dit jaar zijn schouders onder de stille ramp diarree, een symptoom waar wereldwijd jaarlijks 1,5 miljoen kinderen aan sterven. De Wetterse sportdienst, de sportraad, het gemeentebestuur en alle secundaire scholen vormen dit jaar de traditionele scholencross om tot een stratenloop voor het goede doel, onder de naam ‘Laat maar lopen’. Intussen zijn al bijna 60 ploegen van leerlingen ingeschreven, goed voor ruim 750 leerlingen uit de vijf secundaire scholen. De deelnemende leerkrachten zijn al met 40.

Op 23 november om 14 uur geeft Ann Van Elsen het startschot. Er wordt gelopen tot 16 uur. In de Zeshoek (Bookmolenstraat) is de hele namiddag ambiance, er worden ook t-shirts en sponsorkaarten verkocht, en voor de hongerigen zijn er pannenkoeken en chocomelk. Om 16 uur toont dansgroep Made2Move haar kunnen. Daarna wordt bekendgemaakt hoeveel geld in totaal ingezameld is. De ploeg die het meeste aantal ronden heeft gelopen en de ploeg die het meeste geld heeft ingezameld zullen in december samen de cheque overhandigen aan het Glazen Huis in Gent.

 Lopers en supporters zijn welkom op 23 november, van 14 tot 16 uur, op de Zeshoek en langs het parcours (Kerkstraat, Markt, Wegvoeringsstraat, Molenstraat).

 Meer informatie: sportdienst, 09 369 84 70
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio