Aan het concept werd niet geraakt, net zoals vroeger werden de fuifnummers van café naar café vervoerd door twee bussen, dit van 21 uur tot 2 uur 's morgens, veiligheid eerst!

In 'De Kapelle' kon je Dr. Balls & The Pornomedics' aan het werk zien. Ze brachten een mix van rockabilly en rock&roll.

Meer van dat in 'De Wastobbe', daar waren The Horny Horses aan het werk. Die gasten worden aangedreven door een demonische cocktail van testosteron en 'pistolets met gekapt' zeggen ze zelf. Waar ze optreden wordt het kot afgebroken, het was nu niet anders.

Voor covers van U2, Status Quo, The Simple Minds, ACDC en Deep Purple moest je naar 'Den Hert' voor het optreden van Discovery. De stem van de zanger lijkt verbazend goed op die van Bono van U2.

In café Eendracht trad Slippery People op. Zij brachten een gesmaakte mengeling van oude en nieuwe nummers, rock en pop, partymuziek en passionele slows.

Liefhebber van folk, blues, jazz, pop en wereldmuziek kwamen aan hun trekken in de 'Sint-Hubertus'. Daar konden ze luisteren naar 'Toevallig' die folk, blues, jazz, pop en wereldmuziek ten gehore brachten.

De deelnemende cafés zaten goedgevuld en het gerstenat vloeide rijkelijk. Ik heb alvast geen enkele cafébaas horen klagen. En de kroegentochtgangers? Die amuseerden zich zoals gewoonte te pletter.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio