Hogerop Kalken staat voor historische uitdaging

Hogerop Kalken staat voor historische uitdaging

Hogerop Kalken staat voor historische uitdaging Foto: Foto HO Kalken

Laarne - Zondag 20 mei 2012 belooft een historische dag te worden voor voetbalploeg Hogerop Kalken. Ze spelen immers de eindronde in Tweede Provinciale met als inzet volgend seizoen in een hogere categorie, lees Eerste Provinciale, te spelen.

De ploeg won in deze eindrone met 1-0 van Drongen, 1-0 tegen Vrasene en met 0-2 tegen Robur. Zondag kijken ze reeksgenoot KSK Lebbeke in de ogen. Inzet van dit duel is een plaats in de hoogste provinciale reeks, de buren van KVV Laarne-Kalken achterna. Bij Lebbeke, dat zelf weer wil aanknopen met zijn roemruchte verleden, spelen momenteel twee ex-Hogeroppers, de broertjes Maarten en Tom Praet. Dat maakt het duel nog pikanter.

De ploeg roept de supporters op om massaal aanwezig te zijn voor de wedstrijd in Lebbeke en hen naar de promotie te schreeuwen in de Albert I straat. De aftrap vindt plaats om 15 uur. Nakaarten kan achteraf in de eigen kantine op de Kruisen, met een natje en een gratis droogje.

't Zou wat zijn moest naast KVV Laarne-Kalken ook Hogerop promoveren naar Eerste Provinciale. Dan staat Kalken op zijn kop, zeker weten!

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio