Familiepicknick KWB Kwatrecht

Familiepicknick KWB Kwatrecht

Familiepicknick KWB Kwatrecht Foto: KWB Kwatrecht

Wetteren - KWB Kwatrecht houdt op zondag 24 juni een familiepicknick in het provinciaal domein Puyenbroeck te Wachtebeke. Vertrek aan de kerk van Kwatrecht met eigen vervoer of carpoolend om 10u30. KWB zorgt voor een aperitief en een lekkere broodjesmaaltijd.

Daarna volop ontspanning met voor elk wat wils: petanque, minigolf, het aloude Vikingspel 'Kubb', een wandeling in en rond Puyenbroeck, ... Het domein beschikt ook over een zwembad en een roeivijver. De allerkleinsten kunnen zich uitleven op de speeltuigen in het speeldorp. Omstreeks 17 uur keert men terug huiswaarts.

Iedereen brengt zijn eigen bord, glas en bestek mee, en voor je eigen comfort eventueel een dekentje of kampeerstoel en/of -tafel. Bij slecht weer wordt deze activiteit geannuleerd!.
 

Deelnameprijs: lid KWB-Kwatrecht: 3 euro, niet-lid: 5 euro. Inschrijven kan tot 20 juni door storting op rekeningnummer 737-2260786-50 met vermelding 'Picknick' + aantal personen. Een begeleidende mail of telefoontje is ook welkom bij geertdeneve@scarlet.be,  tel: 0484/ 36 43 66.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio