TMVW hangt het uit in Wichelen

TMVW hangt het uit in Wichelen

TMVW hangt het uit in Wichelen Foto: TMVW

Wichelen - Het integraal waterbdrijf TMVW heeft er wat voor over om hun product in de kijker te plaatsen als een gezond alternatief voor flessenwater. Daarom houden ze op vrijdag 22 juni terug een massale actie, in samenwerking met hun vennoten.

Die dag hangen er in de deelnemende steden en gemeenten van het werkingsgebied gratis drinkbussen. Wie er een vindt, mag ze meenemen. Wie er tijdig bij is tenminste, want op is op. In Wichelen zal dat gebeuren aan het Sociaal Huis, Oud Dorp 2.

Kraantjeswater is perfect drinkbaar. Weinig producten worden zo streng en veelvuldig gecontroleerd, het moet aan meer dan 60 kwaliteitseisen voldoen. Bovendien wordt aan het water een extern kwaliteitslabel toegekend door het onafhankelijke instituut Quality
Control. Kraantjeswater bevat geen vet, suiker, cholesterol, kleurstoffen of cafeïne. Het is dus een gezonde dorstlesser. Het is stukken goedkoper dan flessenwater. Uit 1 m³ of 1.000 liter krijg je zo’n 4.000 glazen. Gemiddeld kost één liter nooit meer dan 0,4 cent; dit is 0,1 cent per glas. Het is ook ecologisch. Kraantjeswater betekent minder belasting voor het milieu want je PMD zak is minder snel vol.
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio