Portretten 10 jaar Natuurpunt tentoon

Portretten 10 jaar Natuurpunt tentoon

Portretten 10 jaar Natuurpunt tentoon Foto: CE

Laarne - Tot eind juli is er in de bibliotheek van Wetteren een gratis fototentoonstelling te zien over de vrijwilligers van Natuurpunt. Diezelfde expo is in augustus te bekijken in de bibliotheken van Laarne en Kalken.

Hoe ziet een vrijwilliger er uit? Natuurpunt toont het portret van 21 vrijwilligers die zich al jaren inzetten voor de natuur. Een verhaal van mensen en hun engagement, passies en ervaringen.

Vrijwilligers zijn enthousiaste mensen die van hun ‘werk’ houden. Ze geven met liefde hun vrije tijd op en doen dat nog gratis ook. Vrijwilligers zijn erg belangrijk in de samenleving; ze zijn het levende bewijs van solidariteit. Naar aanleiding van de tiende verjaardag realiseerde Natuurpunt een portrettentoonstelling met 21 vrijwilligers, elk met hun eigen verhaal en achtergrond. Fotograaf is Eric Malfait, bovendien zelf Natuurpunt vrijwilliger. De vereniging nodigt je uit om de gezichten achter het vrijwilligerswerk te leren kennen.


Natuurpunt heeft als grootste Vlaamse natuur- en vrijwilligersvereniging een lange traditie in natuurbehoud en -beheer, beleving, studie, beleidswerking, vorming en educatie. 160 lokale Natuurpunt-afdelingen staan overal in Vlaanderen klaar om mensen met een hart voor natuur te ontvangen.

De tentoonstelling is gratis te bekijken in de bib van Wetteren (28 juni – 30 juli), Kalken en Laarne (hele maand augustus).

Natuurpunt zoekt altijd mensen om te helpen bij werken in de natuurgebieden, op evenementen, als organisator, als natuurgids, enz. meer info bij antoon.blondeel@skynet.be.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio