Diefstallen en inbraken in Wetteren

Diefstallen en inbraken in Wetteren

Diefstallen en inbraken in Wetteren Foto: Politie

Wetteren - In de Noordlaan werd gepoogd in te breken via de voordeur van een woning. In de Voorheide werd ingebroken in een woning via een zijraampje, daar werden de spaarpotjes van de kinderen gestolen.

- Op de Markt in Wetteren werd zondagnamiddag de handtas van een oudere dame ontvreemd door een gauwdief. De verdachte, een 25-jarige man uit Erpe-Mere werd opgepakt door de politie.

- In de Warandelaan werd tijdens het weekend brandstof gestolen uit een vrachtwagen.

- Nog tijdens het weekend werd een ruit ingeslagen van de kantine van VC Molenhoek aan de Baeveweg. Er werden flessen drank ontvreemd.

- In de Carrefour plaatste een Fransman een bakje kersen in zijn winkelwagen. Aan de kassa gekomen bleken de kersen echter opgepeuzeld en het bakje verdwenen te zijn. De Fransman vergoedde de schade.

- In de Dompelhoekstraat in Ten Ede werd gepoogd in te breken via de garagepoort. De poort werd geforceerd maar er werd niets gestolen.

Inlichtingen of getuigenissen zijn welkom bij de lokale politie op het telefoonnummer 09/ 369 00 25, via politie.wetteren@pzwlw.be  of via twitter: @PZWLW.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio