Zomerkermis in Moortsele

Zomerkermis in Moortsele

Zomerkermis in Moortsele Foto: Heemkring Moortsele

Oosterzele - Moortsele viert kermis van vrijdag 31 augustus tot maandag 3 september. Op vrijdagavond om 18 uur trekt de reuzenstoet door de straten van de deelgemeente.

Om 19 uur is er 'Jeux de Boules sur la pelouse'. Inschrijven hiervoor kan vanaf 15 augustus om 12 uur via freddy.den.haese@telenet.be met vermelding van (originele) ploegnaam en de namen van drie spelers. De inschrijving is pas definitief na bevestiging.

Op zaterdag om 15 uur start de kermiskoers 'Tour De Moortsele'. Om 19 uur is er café René, du vin, du pain, du Boursin. Matthias en zijn accordeon zullen er ook zijn. Om 21 uur is er een optreden van 'A boy named Johnny' (Johnny Cash coverband) en nadien T-Dansant met DJ Ambrosius.

Zondag om 11u30 start de barbeque met kinderanimatie en kinderrommelmarkt. Om 15 uur staat de voetbalderby FCE Moortsele - VW Gijzenzele op het programma.

Maandag om 14 uur is er een koffietafel voor senioren. Om 17 uur vindt de prijsuitreiking van de duivenvlucht plaats. Om 20 uur is er de finale van de 'Jeux de Boules' en om 21 uur Bal Populaire met DJ Ambrosius.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio