Judoclub Wetteren-Serskamp opnieuw van start

Judoclub Wetteren-Serskamp opnieuw van start

Judoclub Wetteren-Serskamp opnieuw van start Foto: Judoclub Wetteren-Serskamp

Wetteren - Dertien jaar geleden verhuisde JC Wetteren-Serskamp van 'Atlas Gymn' gelegen in de Nieuwstraat naar Sporthal De Warande. Het was voor het bestuur geen gemakkelijke beslissing want de vereniging moest zelf de matten aankopen om te kunnen trainen. Deze investering loonde echter, want het ledenaantal ging gevoelig de hoogte in.

Nu doet de club voor het derde jaar mee in de interclubcompetitie. Ze hebben reeds een aantal zwarte gordels, eerste en tweede dan en dit jaar kunnen er vier zwarte gordels bijkomen. Ook bij de jeugd wordt er deelgenomen aan wedstrijden en bij de U15, U17 en U20 zijn er judoka's geselecteerd voor provinciale tornooien.
 

Na 15 seizoenen matten leggen en opbergen zal de gemeente Wetteren met de opening van de nieuwe sporthal een zaal met matten ter beschikking stellen voor verdedigingssporten.
 

Judoclub Wetteren Serskamp start zijn trainingen opnieuw op maandag 20 augustus. Wie interesse heeft in deze sport mag 4 keer gratis meetrainen met de leden van de club. Alle verdere informatie kan je vinden op de website www.jc-wetteren-serskamp.be of op het nummer 09/ 366.10.45.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio