Heksen op stap in de Hoogstraat

Heksen op stap in de Hoogstraat

Heksen op stap in de Hoogstraat Foto: Heksengilde Laarne

Laarne - De Heksengilde organiseerde zaterdag voor de tweede maal een gezellige halloweenavond in de wijk Hoogstraat in Laarne. De weergoden waren hen gunstig gezind want de hemelsluizen bleven zaterdagavond dicht.

Heel wat mensen uit de wijk kwamen met hun verklede kinderen naar de heksenstand, waar volwassenen zich vóór de wandeling konden opwarmen met een kruidendrankje of heksenbier en de kinderen konden genieten van een lekkere chocomelk.

Om 20 u startte de wandeling. Enkele kinderen durfden het aan om met een heks hand in hand te wandelen...en heel wat inwoners hadden echt hun beste beentje (bezempje?) voorgezet om hun huizen en tuintjes aan te kleden in échte Halloweensfeer.
 

Na de wandeling was er nog tijd voor een gezellig samenzijn en kreeg elk verkleed kind een mooi geschenkje, een creatie van heks Christine: een uiltje dat als raamdecoratie kan dienen. Na een laatste woordje van de opperheks, nl. dat op die avond de kinderen baas waren tot ze gingen slapen..., stapten ze blijgezind huiswaarts.

Meer foto's, gemaakt door de Heksengilde en Lieven Grillaert kun je bekijken als je hier en hier klikt. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio