Nieuwsblad.be voor de tweede opeenvolgende keer 'Nieuwssite van het Jaar'

Nieuwsblad.be voor het tweede opeenvolgende jaar 'Nieuwssite van het Jaar' Foto: HN

Oosterzele - Nieuwsblad.be is voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot 'Nieuwssite van het Jaar' tijdens de verkiezing van 'Clickx Magazine'. 'Het is de bekroning van de dagelijkse inspanning om de lezer het meest volledige nieuwsoverzicht te brengen', vertelt sitemanager Patrick Saliën. De site van zusterkrant De Standaard werd tweede in dezelfde categorie.

De redactie van Clickx Magazine stelde een lijst op van tien verkiesbare sites binnen elke categorie. Het publiek -goed voor 70 procent van de stemmen- én een professionele jury hakten uiteindelijk de knopen door. Bijna 68.000surfers brachten daarbij hun stem uit en verkozen voor het tweede jaar op rij onze website Nieuwsblad.be tot allerbeste in de categorie 'Nieuws en Duiding'.

'Goed samenwerken loont', zegt een trotse hoofdredacteur politiek Liesbeth Van Impe. 'Dat hebben we bewezen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober, toen we zowel online en in print afgetekend de grootste waren. Elke dag opnieuw zorgt de samenwerking voor een gevarieerde site met algemeen nieuws, sportverslaggeving en voor elke gemeente een eigen site.'

Nieuwsblad.be zal bovendien blijven verdergaan op de ingeslagen weg, verzekert sitemanager Patrick Saliën. 'We zullen in de toekomst een nog uitgebreidere sportverslaggeving brengen en onze regioberichtgeving versterken met onder meer informatie uit het gloednieuwe huis-aan-huismagazine Rondom. Verder zal ook het algemeen nieuws uiterst belangrijk blijven, zullen we onze lezers ook voldoende entertainment bieden, en onze aanwezigheid op sociale netwerksites verder versterken.'

De grote winnaar van de verkiezing werd Facebook, dat zowel met de hoofdprijs 'Site van het Jaar' gaat lopen maar ook in de categorieën 'Mobiele sites' en 'Sociale Netwerken' als winnaar uit de bus kwam. In de totale eindranking 'Site van het Jaar' behaalde Nieuwsblad.be een vijfde plaats.

Nieuwsblad.be bedankt zijn lezers!

Nieuwsblad.be dankt zijn succes uiteraard vooral aan zijn lezers. Daarom willen we onze trouwe bezoekers graag belonen met een geschenkje. Ontdek hier welke verrassing we voor u in petto hebben.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio