Paasstage bij KFC HO Kalken

Paasstage bij KFC HO Kalken

Vorig jaar kwam Laurens De Bock op bezoek tijdens de paasstage Foto: KFC HO Kalken

Laarne - Net als de voorbije jaren organiseert de jeugdwerking van KFC HO Kalken een paasstage op de Kruisen. De Kalkense jeugd is welkom tijdens de paasvakantie van 2 tot en met 5 april . Dus een sportweek voor jongens en meisjes vanaf geboortejaar 1999 tot 2007 (duivel U6), al dan niet aangesloten bij HO.

De formule van vorig jaar (volle dagen) blijft behouden:
7u30: start van de opvang
9u00: start voormiddagactiviteit
12u00: warm middagmaal
13u30: start namiddagactiviteit
16u00: een vieruurtje als afsluiter van een drukke dag

Er is opvang tot 18u00. De kinderen krijgen uiteraard ook drank tijdens de pauze en er is een verzekering voor iedere speler. Het aantal inschrijvingen wordt beperkt tot 50 deelnemers. Het is de bedoeling om de spelers in te delen per leeftijdsgroep. Er is één begeleider per groep van zes spelers. Het aantal knapen is beperkt tot tien deelnemers. De kostprijs voor deze sportweek bedraagt 85 euro, te betalen op dinsdag 2 april. Wie tijdens de week een handje wil toesteken, is natuurlijk van harte welkom.

Meer info en het inschrijvingsformulier kun je vinden als je hier klikt. Vorig jaar kwamen enkele bekende profvoetballers langs in Kalken, onder wie ex-speler Laurens De Bock die momenteel bij Club Brugge speelt.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio