KVLV voert charmeoffensief in Oosterzele

KVLV voert charmeoffensief in Oosterzele

Schepen van cultuur Marleen Verdonck in gezelschap van de Oosterzeelse KVLV bestuursleden Foto: Foto De Lobelle

Oosterzele - Op maandagavond 18 februari werd een delegatie van KVLV-voorzitsters en bestuursleden van de verschillende deelgemeenten ontvangen op het Gemeentehuis van Oosterzele door Schepen van Cultuur Marleen Verdonck.

Gewestvoorzitster Lutgarde De Sutter overhandigde een brief in verband met het cultuurbeleid van de gemeente aan de schepen. Daarin werd dank uitgesproken voor de ondersteuning en subsidiëring van de verenigingen, voor de vlotte werking van de uitleendienst en de samenwerking in de cultuurraad.

Uiteraard werd daarin ook de hoop uitgedrukt dat dit cultuurbeleid ook in de volgende legislatuur zal worden verdergezet, en dat er een goede communicatie en samenwerking blijft bestaan tussen de gemeente en de socio-culturele verenigingen.

De cultuurschepen beloofde de brief met aandacht te zullen lezen, en daarop in de nabije toekomst een antwoord te formuleren. Ze was blij verrast met de positieve feedback, en met het geschenkje dat ze mocht in ontvangst nemen. Telkens Marleen, die zelf ook KVLV-lid is, aan de kookpot staat met KVLV-schort en handdoek, zal ze met plezier aan KVLV denken.

Bron: Mieke Sepelie - Foto: De Lobelle

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio