Landelijk Dienstencoöperatief Wetteren neemt deel aan Zuiddag op 17 oktober

Landelijk Dienstencoöperatief Wetteren neemt deel aan Zuiddag op 17 oktober

Landelijk Dienstencoöperatief Wetteren neemt deel aan Zuiddag op 17 oktober Foto: Zuiddag

Wetteren - Landelijk Dienstencoöperatief Wetteren doet mee aan de Zuiddag en maakt 2 jobs vrij voor geëngageerde scholieren uit scholen uit de regio. Ze willen jongeren zo stimuleren om bewuste en actieve burgers te zijn en bovendien dragen zij ook graag hun steentje bij aan dit initiatief.

De Zuiddag stimuleert jongeren wereldwijd om samen te werken aan een duurzame en rechtvaardige samenleving. In het kader van de Zuiddag werken Vlaamse en Brusselse scholieren één dag tijdens de schooluren. Hun loon staan ze af aan een jongerenproject in het Zuiden. Dit jaar gaat de Zuiddag door op donderdag 17 oktober onder de slogan 'Work for Change'.

De opbrengst gaat naar het project 'Proef je Passie' in Peru. Jongeren in Peru die hun passie voor koffie willen volgen, krijgen zo een duwtje in de rug.

Landelijk Dienstencoöperatief is een organisatie met sociaal oogmerk en biedt huishoudhulp en strijkhulp aan via dienstencheques. Op dit moment stellen ze meer dan 2200 mensen tewerk en worden meer dan 12.000 klanten bediend.

Landelijk Dienstencoöperatief Wetteren vind je in de Molenstraat 101 in Wetteren. Klik hier voor meer info over Zuiddag.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio