Opnieuw brutale diefstal in Stationsstraat

Opnieuw brutale diefstal in Stationsstraat

Opnieuw brutale diefstal in Stationsstraat Foto: PZWLW

Wetteren - Voor de tweede keer in twee dagen tijd werd in de Stationsstraat in Wetteren een argeloze voorbijganger op een brutale manier van zijn geld beroofd.

Op dinsdag 5 november omstreeks 23u45 stonden drie jonge mannen ter hoogte van het kruispunt Hoenderstraat-Stationsstraat, alsof ze op iemand stonden te wachten. Toen een voorbijganger de Stationsstraat inliep werd deze staande gehouden. Onmiddellijk werd hem om cash geld gevraagd. Gezien de man geen problemen wilde gaf hij het geld uit zijn portefeuille. Blijkbaar was dit echter niet genoeg voor het trio. Het slachtoffer werd in de richting van de bankautomaat geduwd en verplicht geld af te halen. Toen het geld uit de automaat kwam werd dit onmiddellijk weggegrist en namen de drie jonge mannen de vlucht in de richting van Bergstraat.

De drie zijn 1.70 à 1.75m groot. Eén van hen spreekt Nederlands. Ze zijn volgens het slachtoffer alledrie van vreemde origine.

De lokale politie vraagt aan iedereen die iets verdachts opmerkt om onmiddellijk 101 te bellen. Tips zijn welkom op politie.wetteren@pzwlw.be.

Bron: politiezone Wetteren-Laarne-Wichelen.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio