Snel op weg met Italiaans of Spaans

Snel op weg met Italiaans of Spaans

Snel op weg met Italiaans of Spaans in PCVO Scheldeland Foto: WP

Wetteren - Vertrek je deze zomer naar Spanje of Italië en wil je graag je mannetje staan en een woordje meepraten? Dan kun je nog snel een korte zomercursus volgen in PCVO Scheldeland in de Nieuwstraat 11 in Wetteren.

Deze mini cursus, die 10 lesvoormiddagen omvat, is in het bijzonder bedoeld voor mensen die zich op een snelle en efficiënte manier willen voorbereiden op een verblijf in Italië of Spanje. Het is vooral een praktische lessenreeks waarin de meest voorkomende en bruikbare woordenschat en conversaties aan bod komen zoals: Hoe bestel je je koffie zoals jij hem lust?  Hoe interpreteer je een menukaart en wat zijn de eetgewoonten ter  plaatse? Hoe  vraag je om een inlichting of uitleg?

Je wordt geleerd hoe de weg vragen, je krijgt de beste shoptips en wordt geholpen om goede lokale adresjes te vinden. De lesgevers maken je wegwijs aan de receptie van je verblijf, het openbaar vervoer, culturele musts, hoe een eenvoudig gesprek voeren met de wijnboer… Je leert de essentie om je zo vlot mogelijk uit te drukken en contacten te leggen met de lokale bevolking.

 Ook voor allerlei praktische vragen krijg je een oplossing !

Praktisch: 45 euro, cursus inbegrepen

Italiaans gaat door op woensdagvoormiddag van 9 uur tot 12 uur (vanaf 23 april  tot 25 juni 2014). Spaans gaat door op dinsdagvoormiddag van 9 uur tot 12 uur (vanaf 22 april tot 24 juni).

Extra info: INFO@PCVOSCHELDELAND.BE of www.pcvo-scheldeland.be/

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio