FOTOSPECIAL. Niels Destadsbader krijgt reuzenijsje na marathon

In minder dan vier uur heeft zanger-acteur Niels Destadsbader (24) gisteren de Antwerp Marathon uitgelopen. Met zijn deelname heeft hij meer dan 6.000 euro ingezameld voor Damiaanactie, waarvan Niels peter is. Voor zijn grootse prestatie kreeg Niels aan de aankomst van Christel Van Dijck een reusachtige lekkernij: een dame blanche met liefst 600 bolletjes ijs. Bekijk alle fotoreeksen op www.nieuwsblad.be/antwerpen!

Radio 2-presentatrice Christel Van Dijck ging geregeld poolshoogte nemen terwijl ze hem moed inriep en eten toestak. 'Het ging redelijk goed, al ben ik nu wel op. Tijdens de training mocht ik nooit meer dan 30 kilometer lopen. Het was de vraag of ik 42 kilometer aankon, maar de gevreesde man met de hamer is niet gekomen.'

Toch weet Niels nog niet of een marathon voor herhaling vatbaar is. 'Ik moest me 2,5 maanden voorbereiden. Het werd vooral zwaar toen ik echt ver en lang begon te lopen. Dan loopt niemand nog met je mee.' Niels draagt de marathon ook op aan zijn overleden vriend Robbie, de gitarist van zijn band die deze maand om het leven kwam bij een ongeval.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio