Palm Parkies Deinze Kaandelconcerten

Deinze - Vanaf woensdag 8 juli starten de Kaandelconcerten in Deinze. Een uitstekend programma met een zeer sterke bezetting en nieuwe aangename verrassingen.

Palm Zomerfestival Vlaanderen is een vaste waarde in de zomerse festivalagenda van 17 verschillende steden of gemeenten.

Met maar liefst 135 concerten in 7 weken is dit muziekfestival het grootste ‘dichtbij-evenement’ in Vlaanderen en Nederland.

Sinds de beginjaren heeft Palm Zomerfestival Vlaanderen zijn familiaal karakter kunnen behouden. Het festival is gratis toegankelijk wat natuurlijk goed gesmaakt wordt door de bezoekers.

Door met een sfeervol festival op de groene plek in de stad of gemeente de bewoners te plezieren, trekt Palm Zomerfestival Vlaanderen elk seizoen meer dan 400.000 bezoekers aan.

Door de lokale binding is het festival ook de ontmoetingsplaats bij uitstek voor jong en oud die ten volle van muziek willen genieten in een aangename sfeer.


Palm Parkies, een nieuwe naam.

Dat het festival een eigenzinnig karakter heeft is niets nieuws onder de zon: gratis muziek en sfeer in de stad of het park voor jong en oud.
Met een nieuwe naam wil het festival aantonen dat haar concept ijzersterk is. Daarom gaat de organisatie vanaf dit jaar verder onder de naam Palm Parkies. Voor Deinze wordt dit: Palm Parkies Deinze Kaandelconcerten.

Het unieke en originele van dit festival zit nu ook in de naam verweven. Bij een nieuwe naam hoort uiteraard een nieuw logo dat park, muziek en podium met elkaar verbindt. Een nieuwe naam voor niet te missen plezier.


Nog meer vernieuwingen

Tweede nieuwigheid: de deuren gaan dit jaar een half uur vroeger open, namelijk om 19u en om 20u stelt Parkies de eerste artiest voor.

Op het podium heeft Parkies Kaandelconcerten dit jaar in Deinze een ijzersterk programma in de aanbieding:

08/07: Guy Swinnen
15/07: AXL PELEMAN
22/07: Iza / Mathieu & Guillaume
29/07: The Vipers
05/08: Guy Van Sande - Zoeken naar Bob
12/08: Mama’s Jasje
19/08: Cookies & Cream

Ook op het vlak van catering zijn er heel wat nieuwigheden. Vanaf 19u is iedereen welkom aan onze nieuwe horecavoorziening.
In Restaurant Parkies kan je van 19 u. tot 20 u. terecht om een hapje, recht van de barbecue, te eten aan een democratische prijs.

Vanaf 20 u. zijn allerlei snacks zoals frietjes, pizza, … te verkrijgen. Ook het totale drankenassortiment is uitgebreid. Vanaf dit jaar heeft de festivalganger de ruime keuze uit verscheidene bieren en wijnen tot zelfs cava. En als kers op de taart is de drankprijs gedaald van 1,85 euro naar 1,50 euro per bonnetje.

Laatste verrassing deze zomer wordt het Parkieslied, geschreven en ingezongen door AXL PELEMAN.
Het Parkieslied zal door de optredende artiesten gebracht worden. De leuke tune van het Parkieslied zal de unieke sfeer van de concerten en de binding met het publiek een nooit geziene tint geven. Wie weet wordt het een hit op Radio 2.

Benieuwd hoe dát (en natuurlijk de artiest) zal klinken? Kom dan elke woensdag- avond vanaf 8 juli tot en met 19 augustus 2009 naar het Kaandelpark (Mouterijdreef) en geniet van het sfeervolle muziekfestival in Deinze.

In het kader van algemene diefstalpreventie kan je tijdens de concerten op 15 juli en 12 augustus je fiets gratis laten graveren

Info: stedelijke cultuurdienst, Gentpoortstraat 1 (3de verdieping),9800 Deinze,
tel. 09/381.95.12, cultuur@deinze.be  
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio