Op zaterdag 22 september organiseert UNIZO de 25ste editie van de Dag van de Klant

Op zaterdag 22 september organiseert UNIZO de 25ste editie van de Dag van de Klant

Foto: UNIZO

Deinze - Op zaterdag 22 september organiseert UNIZO de 25ste editie van de Dag van de Klant.Voor vele winkeliers en zelfstandigen is dit een hoogdag, maar ook voor hun klanten, want die worden extra in de watten gelegd. Niet alleen krijgen ze tal van extra kortingen en extra geschenken, de sfeer op die dag hangt is ook steeds een ietsje vrolijker.

Valerie De Ruyck -Voorzitter Unizo Deinze -:
Met de Dag van de Klant willen we vanuit Unizo niet alleen de klanten belonen en bedanken voor hun vertrouwen, maar ook het belang van de aanwezigheid van zelfstandige ondernemers in een stad benadrukken.

Zoals de klanten de zaak van de zelfstandige ondernemer doen bloeien, zo doet de zelfstandige ondernemer de stad bloeien: Mensen die elkaar ontmoeten, gezelligheid, vakmanschap, lokale tewerkstelling, een persoonlijke dienstverlening... De campagne draagt dan ook de slogan: “Dag in dag uit leven in uw buurt”.

Franky Taveirne –Dagverantwoordelijk Unizo Deinze: Ook dit jaar plant UNIZO-Deinze een sfeervolle dag. Op het Poppo-plein staat een kindermolen vanaf 11 uur te draaien voor de allerkleinste inwoners. Het promo-team van UNIZO zal overvloedig ballonnen uitdelen zodat het plein weer een zee van rode rozen wordt.

In de voormiddag trekken onze promo-teams door de straten van de stad en ook naar de deelgemeenten waar ze daar ook de deelnemende zelfstandigen in de bloemetjes zullen zetten: van Gottem tot Astene, gans Deinze is dan één grote lach voor Dag van de klant.

Om 10.40 start een optreden van de ‘allerkleinsten van het strijkensemble van de Stedelijke Muziekacademie' o.l.v Tania Mestdagh.

Om 11.00 uur treedt het harmonieorkest van Deinze op in de nieuwe Stadshal.

Om 12.00 uur zal een accordeonorkest o.l.v. Emmy Gybels het aperitiefmoment op het Poppo-plein opfleuren.

Tevens start om 13u30 op het Poppoplein de 'Deinze Cycling Tour', een benefietrit voor de sportieve fietser, dit ten voordele voor de Eerste Fonds Jan Filliersfeesten. Gouverneur André Denys komt het startschot geven, om nog eens te benadrukken dat Unizo-Deinze en zijn ondernemers het hart op de juiste plaats hebben.

Deinze is een bruisende stad met economisch leven en met de Dag van de Klant willen we dat aan alle inwoners tonen.
Voor alle verdere info: Franky Taveirne 09.386.10.33 -

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio