Don Giovanni een operaspektakel in een concept van Opera voor iedereen

Don Giovanni een operaspektakel in een concept van Opera voor iedereen

Kasteel Ooidonk in Bachte-Maria-Leerne 6 en 7 september Foto: W.Ta

Deinze - Een palet van Talentvolle solisten in de belangrijkste rollen Pierre Doyen Don Giovanni - Fabienne Conrad Donna Anna - Jonathan Raman Don Ottavio - Lies Vandewege Donna Elvira - Thierry Vallier Leporello - Sabine Conzen Zerlina Gevorg Grigoryan Commandatore/Masetto

Don Giovanni een operaspektakel in een concept van Opera voor iedereen

Een operaspektakel in een concept van Opera voor iedereen
Tijden veranderen, opera herleeft. De figurant die opera gisteren nog was, vertoont vandaag een enorme vitaliteit die de waardering van de veeleisende melomaan oogst en tegelijk het enthousiasme van een nieuw publiek opwekt. De geestdrift waarmee we elk jaar de openluchtopera organiseren, is het levende bewijs van onze interesse voor cultuur, voornamelijk voor uitzonderlijke spektakels met nieuwe emoties en motivaties.
Een gerenommeerde opera in openlucht voorstellen, brengt niet alleen melomanen in vervoering maar blijkt vooral een unieke gelegenheid voor het grote publiek om de magie van opera te ontdekken in zeer toegankelijke en drempelverlagende, en spectaculaire en originele omstandigheden.

Deze zomer is de eer aan Don Giovanni van Mozart. Tegen de achtergrond van ons prachtige erfgoed, volledig in openlucht en in een magisch spel van licht wordt dit onbetwiste meesterwerk van Mozart de culturele hoogvlieger van de zomer

Getrouw aan ons objectief als artistieke springplank voor jong talent werden audities gehouden in België, Frankrijk en daarbuiten. Het resultaat is een internationale rolverdeling van hoog niveau, zoals in de grote operahuizen, met een zo groot mogelijke visibiliteit voor onze nationale artiesten.

************************
Praktische Informatie

INFO & TICKETS 02 /346 93 93 of www.070.be

PRIJS:
Individuele tickets: 30 - 35 euro
Formule « passie»: 55 euro (zitplaats 1e categorie, parking, programmaboek en Open Bar in de tuin van het kasteel vanaf 19u45)

DATA
Prinsbisschoppelijk Paleis te Luik 22, 23 en 24 augustus om 21u
Kasteel Bois-Seigneur-Isaac van 28 tot 31 augustus om 21u

Kasteel Ooidonk 6 en 7 september om 21u

Dank aan stad Deinze voor logistieke steun
Een organisatie van VZW Opera voor Iedereen Brugmannlaan, 76 1190 Brussel
Tél : 02 346 93 93 Fax : 02 345 51 45
E-mail : info@cesttoutcom.be  
Site : www.070.be 
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio