K3 speelt ‘Schat van een meid’

K3 speelt ‘Schat van een meid’

Lief Anthonis, Denise Bastiaens, Davinia Buffoni, Erik Jacobs, Nicole Van Olmen, Robert Van Olmen, Dorien Vandeweyer, Gerard Van Sonhoven en Hilda Vleugels staan op de planken in de parochiezaal in Achterbos. Foto: K3 Achterbos

Mol - Toneelgroep K3 uit Achterbos voert tussen 2 en 17 maart de klucht ‘Schat van een meid’ op.

Zoals gebruikelijk gaat K3 voor plezante, laagdrempelige humor. Een lid van de toneelgroep, Annemie Schildermans, is niet alleen de auteur van het stuk, maar zorgt tevens voor de regie.
Het stuk gaat over een notarisgezin. De vrouw des huizes vindt het hoog tijd dat haar enige zoon gaat trouwen. Zoonlief werkt echter niet mee en vindt hierin een bondgenoot in zijn vader. Dit leidt tot onverwachte wendingen en als een onverwachte gast zich aandient, is het hek van de dam.
Lief Anthonis, Denise Bastiaens, Davinia Buffoni, Erik Jacobs, Nicole Van Olmen, Robert Van Olmen, Dorien Vandeweyer, Gerard Van Sonhoven en Hilda Vleugels staan op de planken in de parochiezaal in Achterbos.
Kaarten kosten zeven euro en zijn te bestellen op het nummer 0492/94 68 02 van maandag tot en met donderdag tussen 18 uur en 20 uur.
De opvoeringen zijn op 2, 3, 9, 10, 16 en 17 maart.
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio