Inschrijvingen garageverkoop

Mol - Personen die op zaterdag 17 mei en zondag 18 mei willen deelnemen aan de garageverkoop, kunnen zich uiterlijk tot 11 april inschrijven via het e-formulier op www.gemeentemol.be. De deelnameprijs bedraagt 7,50 euro.

Bedoeling is dat je gedurende één of twee dagen tussen 9 uur en 17 uur je garagedeuren openzet om tweedehandsspullen te verkopen. Alle deelnemers die voor 11 april inschrijven en de deelnameprijs betalen, worden gepubliceerd in een brochure. Hierin wordt alles mooi gerangschikt per gehucht en straatnaam, met een opsomming van wat je te koop aanbiedt. Geïnteresseerden kunnen deze brochure en een stratenplan gratis afhalen bij de dienst toerisme, ecocentrum De Goren en in Huyze Colibrant in Postel vanaf 10 mei. Of download de brochure gratis via www.gemeentemol.be.

Je vindt het inschrijvingsformulier op www.gemeentemol.be > E-loket > ‘Garageverkoop, inschrijvingsformulier’. Deelnemen kost 7,50 euro te betalen bij de dienst toerisme, Markt 1a, ten laatste op vrijdag 11 april.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio