Elektrificatie spoor

Mol - Tengevolge werkzaamheden voor de elektrificatie van de spoorlijn Mol-Herentals moet op 16 april de Puttestraat ter hoogte van de Boeretangsedreef voor een dag volledig dicht.

Voor de elektrificatie van de spoorlijn Mol-Herentals moet er een ondergrondse elektriciteitskabel vanuit Donk aangelegd worden naar de spooroverweg in de Sint-Apollonialaan. Deze werkzaamheden situeren zich op dit ogenblik in de Boeretangsedreef.

Ter hoogte van de opschuivende werfzone geldt beurtelings verkeer met verkeerslichten. Volgens de huidige planning blijft de werfzone tot 25 april in de Boeretangsedreef. Op 16 april moet de Puttestraat ter hoogte van de Boeretangsedreef voor één dag volledig dicht. Tussen 16 april en 22 april ligt de werf stil.

Omstreeks 25 april gebeurt er een gestuurde boring onder de ovonde waardoor er hinder zal zijn met de aansluitingen van de Boeretangsedreef en de Sint-Theresiastraat.  Vervolgens vinden er in de Sint-Theresiastraat werken plaats vanaf 22 tot en met 25 april en vanaf 30 april tot en met 31 mei. Beurtelings verkeer wordt hier ook geregeld met verkeerslichten.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio