Burgemeester en schepen van Open Vld staan op 26 mei op lijst verkiezingen

Zonhoven - Gisteren is bekendgemaakt dat burgemeester Johny De Raeve bij de verkiezingen van 26 mei de Vlaamse lijst van Open Vld zal duwen. Ook de Zonhovense schepen Frederick Vandeput staat op een lijst. Hij staat op de derde plaats voor de Kamer.

Burgemeester Johny De Raeve zal bij verkiezingen van 26 mei 2019 de Vlaamse lijst voor Open Vld in Limburg duwen. Frederick Vandeput, schepen voor Zonhoven en fractieleider voor de provincieraad, staat op de derde plaats op de Kamerlijst. De Zonhovense liberalen krijgen daarmee twee plaatsen op de Limburgse  lijsten van Open Vld bij de komende verkiezingen

Johny De Raeve: "Het zijn belangrijke verkiezingen en we leggen de lat hoog. We willen ambitie tonen voor de economie en het klimaat. We staan aan kant van de Vlaming die vooruit wil.”

Frederick Vandeput: “De Zonhovense recepten kunnen ook op nationaal niveau worden ingezet. In Zonhoven houden we de schuld laag en we zorgen dat het financiële plaatje klopt. Wat in Zonhoven kan, moet ook op nationaal niveau kunnen." 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio