Glabbeekse Dorpspartij heeft Dorpsplan klaar

Glabbeekse Dorpspartij heeft Dorpsplan klaar

De Glabbeekse heeft haar "Dorpsplan" voorgesteld aan de inwoners Foto: Glabbeekse Dorpspartij

Glabbeek - Als eerste partij in Glabbeek heeft de Glabbeekse Dorpspartij haar verkiezingsprogramma klaar. Onder de titel "Dorpsplan" heeft de jongste Glabbeekse partij haar programma meteen ook voorsteld aan alle inwoners. In het 28-pagina tellende document heeft de Glabbeekse Dorpspartij ook meteen een prijskaartje opgenomen voor haar voorstellen.

In alle Glabbeekse woning viel de voorbije week het “Dorpsplan” in de bus.Een paar dagen later verschenen ook de eerste borden van de partij langs de Glabbeekse wegen. 'Dit verkiezingsprogramma geeft een duidelijk en uitgebreid beeld van onze plannen en voorstellen, maar we zeggen ook concreet hoe we al onze voorstellen gaan betalen', verduidelijkt Dorpspartij-voorzitter Peter Reekmans.

Volgens Reekmans is het voeren van een beleid met beperkte middelen de uitdaging voor de komende jaren. 'Ons financieel meerjarenplan hebben we gemaakt voor een periode van 18 jaar tijd, gewoonweg omdat de komende 6 of 12 jaar onvoldoende middelen zijn voor echte investeringen', besluit Peter Reekmans verder.

Het volledige programma is terug te vinden op de website van de partij

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio