Celebs

Glenn, Silke en Axeela trappen ‘The voice live' af

Glenn, Silke en Axeela trappen ‘The voice live' af

Foto: ©GOEDEFROIT MUSIC

WIEZE - ‘Spannend, maar tegelijk ook puur genieten.' Zo kijken The voice van Vlaanderen-sterren Glenn, Silke, Axeela, Bert en Stéphanie aan tegen de liveshows die binnenkort in Vlaanderen te zien zijn. Winnaar Glenn Claes (m.), finaliste Silke Mastbooms (l.) en Axelle Aerts –die zich nu Axeela laat noemen– trapten The voice live gisteren af ten huize Sony Music met een gevoelige unplugged-versie van I shot the sheriff. Op 27 mei, wanneer The voice live voor het eerst te zien is in Wieze, zal het er een stuk uitbundiger aan toe gaan.

De vijf artiesten stellen de setlist van tweemaal een uur nog samen, maar nu al staat vast dat de hoogtepunten uit de tv-shows erin zullen zitten. ‘Voorts zoeken we elk naar nummers die het best bij ons passen en richting kunnen geven aan onze muzikale carrière', aldus Silke. Nog voor de zomer komt van alle vijf een single uit. Het aangekondigde album van Glenn wordt iets voor begin 2013.

Dat niet-finalisten Axeela en Stéphanie werden opgepikt voor de liveshows, komt volgens de organisatoren omdat hun muziek past in het concept van een livespektakel. Om dezelfde reden is finaliste Iris er met haar veeleer intimistische stijl niet bij.

‘The voice live' in Wieze (27/5), Oostende (9/6), Leuven (30/6) en op een 15-tal zomerfestivals. Tickets en info via www.sherpa.be of 070-25.20.20

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees