'Beugoem Zweet' is aan tweede editie toe

'Beugoem Zweet' is aan tweede editie toe

De organisatoren van Beugoem Zweet maakten werk van een tweede uitgave. yds Foto: © yvan de saedeleer

ST-MARTENS-BODEGEM - Dit weekend organiseren verschillende verenigingen uit Sint-Martens-Bodegem opnieuw het dorpsfeest 'Beugoem Zweet'.

Het Bodegemse dorpsfeest werd vorig jaar voor de eerste keer georganiseerd en omdat er vorig jaar zoveel volk op afkwam, is er nu een tweede editie. De KWB, de Landelijke Gilde, Chiro Bodegem en JK Vuilbak maken er weer een gezellige boel van op de weide aan het trefcentrum Solleveld.

Vanaf 11.30 uur start er de eerste 'run and bike' waarbij duo's een parcours moeten afleggen en afwisselend lopen en fietsen. Een andere spectaculaire wedstrijd zal de zeepkistenrace worden die start om 13 uur. Ploegen van zes personen kunnen het vanaf 15uur opnemen tijdens het Spel zonder Grenzen. Vanaf 16 uur kan iedereen leren meetschieten, een oude cafésport waarbij het de bedoeling is om een metalen schijfje zo dicht mogelijk tegen een touwtje te werpen in een bak met klei. Vanaf dan kan ook iedereen smullen van het varken aan 't spit. Beugoem Zweet wordt 's avonds afgesloten met een optreden van coverband Commerwell en een fuif met lokale deejays.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio