Lokeraars leven en zingen

LOKEREN - Zaterdag valt er vanalles te beleven op Lokeren Leeft! In het centrum vinden de VrijeTijdsMarkt, Modewandeling en Lokeren Zingt! plaats.

Zaterdag valt er vanalles te beleven op Lokeren Leeft! In het centrum vinden de VrijeTijdsMarkt, Modewandeling en Lokeren Zingt! plaats.

De derde VrijeTijdsMarkt geeft culturele, jeugd- en sportverenigingen de kans om hun activiteiten en werking voor te stellen. De verenigingen bezetten vanaf 14 uur kraampjes op en rond het Kerkplein. Fanfare Die Verdammte Spielerei brengt een leuk achtergronddeuntje. Balcompagnie nodigt kinderen uit om folk te dansen. Kinderen die liever naar een theatervoorstelling kijken, kunnen in de Torenstraat terecht.

Om 14 uur begint ook de vijfde Modewandeling. Lokerse modezaken presenteren hun nieuwste herfst- en wintercollectie op de langste catwalk van het Waasland. De Modewandeling begint aan het Sint-Lodewijkscollege en loopt van de Markt tot het einde van de Kerkstraat.

De vorige drie jaar was er tijdens het zangspektakel Lokeren Zingt! erg veel sfeer. Heel de Markt mag vanaf 20 uur meezingen met zowel Vlaamse klassiekers als met hits.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio