3DE KLASSE

Bjorn Beyens - Dessel Sport 'Ik hoop dat we kunnen spelen'

Bjorn Beyens - Dessel Sport 'Ik hoop dat we kunnen spelen'

Bjorn Beyens smb

DESSEL - Dessel Sport reist morgen naar Brussel om er staartploeg Union Sint-Gillis partij te geven. De wit-groenen bleven alvast trainen in openlucht.

'Geen indoortraining voor ons, het was moeilijk in de sneeuw, maar al bij al viel het wel mee, uitgezonderd dan op donderdagavond. Toen was de sneeuw zo goed als verdwenen, maar de ijslaag op het terrein maakte het veld quasi onbespeelbaar', blikt de vinnige middenvelder terug.

Het wordt dus koffiedik kijken voor dit weekend en hopen dat de weersomstandigheden meezitten. 'Als er geen algemene afgelasting is betekent het dat we moeten vertrekken en dan hoop ik ook dat we kunnen spelen', vervolgt Beyens, die een moeilijke match verwacht op Union.

'Ze staan onderaan, maar na zeven nederlagen op rij haalden ze recent zes op zes. Ook in de heenmatch (2-2) maakten ze geen slechte indruk. Het is een vinnige én voetballende ploeg, maar we gaan voluit voor de zege, want de gedeelde vijfde plaats die we nu bekleden zou ik niet graag uit handen geven', besluit Bjorn Beyens.

Hij verwacht niet te veel wijzigingen in de basis na de 17 op 24. Stuyck is geschorst, maar Hannes keert terug.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio