Klant rijdt etalage binnen

Klant rijdt etalage binnen
AALST - Een dame reed gisterochtend met haar fonkelnieuwe wagen de etalage van kurkvloerenwinkel Santana aan de Aalsterse Siesegemlaan binnen.

Een dame reed gisterochtend met haar fonkelnieuwe wagen de etalage van kurkvloerenwinkel Santana aan de Aalsterse Siesegemlaan binnen.

'Het was rond tien uur,' vertelt filiaalhouder Freddy Vandeweyer van de Santanazaak. 'Onze winkel was nog niet lang open maar plots hoorden we glasgerinkel en zagen we dat er zich een auto door onze etalage boorde. Er vielen geen gewonden maar de dame die achter het stuur zat, was wel hevig geschrokken. Het bleek een klant die was komen winkelen bij Santana. Ze reed nog maar pas met een wagen met automatische versnellingsbak en bij het wegrijden moet haar schakelsysteem in de verkeerde stand hebben gestaan. Toen ze gas gaf om te vertrekken, reed ze de winkel binnen.'

Ondanks de ravage was de winkel gisteren al snel weer open. 'Alles werd opgeruimd en er is houten afsluiting geplaatst, in afwachting van een volledige herstelling over enkele dagen', De kostprijs van de herstelling kan oplopen tot 10.000 euro.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio