Ontwerp je eigen bieretiket

Toerisme Westhoek organiseert een originele wedstrijd ‘Ontwerp je bieretiket'. Er zijn prachtige prijzen te winnen.

(pli)

De wedstrijd kadert in de imagocampagne Westhoek 2011, waarbij ‘genieten' centraal staat. Wie wil, mag zijn eigen bieretiket ontwerpen. Dat kan met een origineel ontwerp, een foto, een gedicht, tekst of tekening. Als het maar op een bieretiket past.

Op www.toerismewesthoek.be vind je alvast leuke ideetjes die je op weg kunnen helpen. Bovendien kun je alle ingezonden etiketten zien op de pagina ‘klassement', waar je ook kunt stemmen op je favoriete ontwerp.

Uit de vijf inzendingen met de meeste stemmen wordt één winnaar geselecteerd aan de hand van de schiftingsvraag. Die winnaar sleept een prachtige hoofdprijs in de wacht: vijf bakken van jouw gepersonaliseerde bier, thuisgeleverd. Hij of zij kan daarbij kiezen uit bruin (Sint-Bernardus Prior 8) of blond bier (Sint-Bernardus Tripel).

Daarnaast wordt de winnaar ook nog samen met drie vrienden uitgenodigd naar de Sint-Bernardus-brouwerij in Watou, om te zien hoe zijn persoonlijke flesjes worden gebotteld. Na dit bezoek aan de brouwerij is er nog een overnachting voor vier personen in het Brouwershuis, de prachtige Bed & Breakfast die aan de brouwerij is verbonden. Ten slotte krijgt de winnaar thuis nog een stapel bierviltjes en zes bierglazen met het winnend ontwerp er op. Zo kan hij in optimale omstandigheden van zijn bier genieten. De actie loopt nog tot eind juli.

Meer info over de wedstrijd ‘Ontwerp je bieretiket' vind je op www.toerismewesthoek.be.

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio