Auto in gracht, inzittenden verdwenen

Auto in gracht, inzittenden verdwenen

De inzittenden van de auto waren in paniek weggelopen van bij het voertuig.pli Foto: © pli

IEPER - Langs de Pannenhuisstraat gebeurde zaterdagavond een bizar ongeval. De inzittenden waren verdwenen toen de hulpdiensten arriveerden.

Iemand had de hulpdiensten verwittigd dat er een auto op zijn zijde in de gracht lag. De MUG-diensten en de brandweer snelden ter plaatse en zagen inderdaad dat een auto in een lichte bocht van de weg afgeraakt was en in de gracht was geschoven. Ze vonden evenwel geen inzittenden. De chauffeur, de 30-jarige Cindy Leleu uit Ieper, en haar passagier, de 33-jarige Diëgo Masson uit Zonnebeke, waren blijkbaar in paniek uit de auto gekropen en weggegaan. Terwijl de brandweer nog bezig was met de auto uit de gracht te trekken, zijn ze teruggekeerd.

Ondertussen kregen de hulpdiensten nog een andere oproep binnen. Op het kruispunt van de A19 en de Noorderring was ook een auto in de gracht beland nadat die tegen een andere auto was gebotst. Daar vonden de hulpdiensten wel een inzittende: Irene Claeys (75) uit Ieper. Zij werd lichtgewond naar het Jan Yperman Ziekenhuis overgebracht.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio