Ardooise Jeugddriedaagse zit in een nieuw jasje

ARDOOIE - De jeugddriedaagse van Ardooie is terug van weggeweest. De nieuwe voorzitster Celine Willaert heeft samen met haar team een volledig nieuw programma uitgewerkt.

Het volledige weekend, dat dit jaar onder de naam J3D 2.0 wordt georganiseerd, vindt op 18, 19 en 20 mei plaats in de evenementenhal De Ark. Het vrijdagse programma start om 20 uur, met de uitreiking van de eerste Ardooise Jeugd Awards (AJA). ‘De Ardooise en Koolskampse jongeren zijn de sterren van de rode loper en beslissen zelf wie met een felbegeerde AJA naar huis mag gaan', zegt Pieter Deprez van de Jeugdraad.

Op zaterdag is er om 10 uur het eerste Skobiak Beachkubb toernooi. Een eigen versie van het populaire kubbspelletje, op zand. En omdat het er niet altijd serieus aan toe moet gaan, is er vanaf 20 uur de Comedy Night. ‘Er prijken op onze affiche een aantal mooie namen, zoals Joost Van Hyfte en David Galle.'

Ondanks deze vernieuwing, wil de Jeugdraad toch ook zijn roots niet vergeten. Daarom is er op zondag het traditionele ‘Spel Zonder Grenzen'.

Inschrijven voor kubbtoernooi, comedy night en spel zonder grenzen via verholleke@hotmail.com en barthold@jeugdraadardooie.be.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio