Registratie / Aanmelden

Het verschil tussen registreren en aanmelden

De registratie op onze site is éénmalig en volledig gratis. Onder registreren verstaan we het invullen van uw naam, adres en andere persoonlijke gegevens in het formulier op deze pagina.

Tijdens deze registratie kiest u ook het e-mailadres of gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u zich nadien wilt aanmelden op onze site. U kunt deze gegevens later nog op elk moment zelf wijzigen in uw registratiefiche.

Aanmelden Onder aanmelden verstaan we dus enkel het invullen van uw e-mailadres (of gebruikersnaam) en wachtwoord wanneer hierom gevraagd wordt (zie afbeelding). Het vak waarin u dit doet, verschijnt automatisch wanneer aanmelden vereist is, bijvoorbeeld om deel te nemen aan een wedstrijd. TIP: door het vakje naast 'Bewaar' aan te vinken, wordt uw e-mailadres (of gebruikersnaam) en wachtwoord de volgende keer automatisch ingevuld bij het aanmelden .

Om een nieuwe registratie aan te maken of uw bestaande registratie aan te passen, surf naar http://www.nieuwsblad.be/registratie

naar boven

Ik kan me niet registreren

Kijk na of u alle velden correct hebt ingevuld. Volgende velden zijn verplicht:
voornaam / naam / gebruikersnaam / e-mailadres / wachtwoord / gemeente / postcode / straat / huisnummer / geslacht / geboortedatum

Ik vind mijn straatnaam niet

U vult eerst uw gemeente of uw postcode in. U krijgt een keuzelijst en kunt zo de correcte gemeente en postcode kiezen. Daarna zal u in het straatnaamveld uw straat uit de lijst kunnen selecteren. Het invullen van enkele letters van uw straatnaam is voldoende om de lijst te beperken en vervolgens uw keuze te maken. Als u in het buitenland verblijft mag u zelf een straatnaam invullen.Vindt u uw straatnaam niet terug?

  • Controleer of u de correcte postcode ingaf en of u de juiste deelgemeente koos.
  • Indien u uw straat toch niet terugvindt, kan u ons dat melden op dit adres: onlineservice@nieuwsblad.be

Mijn e-mailadres is al in gebruik

Per e-mailadres kan er slechts één registratie aangemaakt worden. Wanneer u de melding krijgt dat uw e-mailadres reeds in gebruik is, wil dat dus zeggen dat u (of iemand anders) eerder al een registratie met dat e-mailadres aangemaakt hebt. U kunt op deze pagina alleszins het wachtwoord laten toesturen dat aan het betreffende e-mailadres gekoppeld is. Op die manier kunt u alsnog de persoonlijke gegevens en het wachtwoord die aan dat e-mailadres gekoppeld zijn controleren en/of aanpassen.

naar boven

Ik wil mijn registratiegegevens wijzigen

Wijziging gebruikersnaam, wachtwoord, adres of persoonlijke gegevens

Bent u verhuisd, hebt u een nieuw e-mailadres of wilt u voortaan een ander wachtwoord gebruiken? In uw registratiefiche kunt u al deze gegevens op elk moment wijzigen. Om dit te doen, surf naar http://www.nieuwsblad.be/registratie, meld aan met uw (oud) e-mailadres en wachtwoord en breng de nodige wijzigingen aan in uw persoonlijke registratiefiche. Vergeet zeker niet de wijzigingen te bevestigen met de knop 'opslaan'.

In- of uitschrijven op e-zines en nieuwsbrieven

Dat kunt u op elk moment zelf doen in uw registratiefiche. Vink hiervoor de nodige vakjes aan of uit en bevestig uw keuze met de knop 'opslaan'.

Meer info over het in- en uitschrijven op onze nieuwsbrieven vindt u op deze pagina.

naar boven

Ik kan me niet aanmelden

Om u aan te melden, moet u geregistreerd zijn. Bent u nog niet geregistreerd, surf dan naar http://www.nieuwsblad.be/registratie om een nieuwe registratie aan te maken.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

U kunt uw wachtwoord op elk ogenblik opvragen. Daarvoor hoeft u enkel het e-mailadres waarmee u geregistreerd bent in te vullen in dit formulier.

Ik ben het e-mailadres vergeten waarmee ik geregistreerd ben

Indien u het e-mailadres waarmee u geregistreerd bent, vergeten bent, mail dan

  • 1. uw naam en voornaam
  • 2. uw straat, huisnummer, postcode en gemeente

met de vermelding "herinnering aanmeldgegevens" naar het adres onlineservice@nieuwsblad.be

naar boven

Corrigeer

NIEUWS