Nieuwsbrieven

Wat zijn de verschillende nieuwsbrieven bij Het Nieuwsblad?

Het Nieuwsblad geeft volgende nieuwsbrieven uit waarop u zich kunt in- of uitschrijven:

  • Regio-nieuwsbrief : per gemeente kunt u dagelijks een nieuwsbrief ontvangen met daarin het belangrijkste nieuws uit uw regio.
  • PM: een dagelijkse namiddag-update met een overzicht van het nieuws van de dag..
  • Sportwereld : een dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste sportnieuws van die dag.
  • Nieuwe Week: een wekelijkse nieuwsbrief (op maandag) met een flinke portie nieuws en een hoge dosis leuke weetjes voor een spetterende start van de week te verzekeren.
  • Klik en win: elke donderdag sturen we een nieuwsbrief uit met daarin een overzicht van alle weekendwedstrijden.
  • Nieuwsblad.biz: de belangrijkste beleggingsfondsen van het moment en financiële artikels van Het Nieuwsblad, elke dinsdagochtend in jouw mailbox.
  • Breaking News: Belangrijke nieuwsmededelingen
  • Sportwaarschuwingen: Belangrijke sport mededelingen
  • Wedstrijden via e-mail: meer informatie over de wedstrijden van Het Nieuwsblad/De GentenaarKrijg ik automatisch een nieuwsbrief toegestuurd als ik me registreer op Het Nieuwsblad?

Nee, u kunt dat zelf aanduiden in uw registratiefiche. U vinkt gewoon aan of uit welke nieuwsbrieven u wel of niet wenst te ontvangen. Wilt u de nieuwsbrief met de weekendwedstrijden of de Nieuwe Week liever niet ontvangen, laat het vakje naast de betreffende nieuwsbrief dan leeg. Vergeet uw keuze niet te bevestigen met de knop onderaan op de registratiepagina.

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrieven?

Om u in te schrijven voor de verschillende nieuwsbrieven vinkt u de vakjes naast de gewenste nieuwsbrieven aan in uw registratiefiche.Vergeet zeker niet telkens uw keuze te bevestigen met de knop onderaan op de registratiepagina.

Hoe schrijf ik me uit voor de nieuwsbrieven?

Om u uit te schrijven voor de verschillende nieuwsbrieven vinkt u de vakjes uit naast de betreffende nieuwsbrieven in uw registratiefiche.Vergeet zeker niet telkens uw keuze te bevestigen met de knop onderaan op de registratiepagina.

Promotionele acties VUM nv en derden

 

De door u verstrekte gegevens, worden opgenomen in een gegevensbestand van VUM, te 1702 Groot-Bijgaarden, Gossetlaan 28.

- Ze zijn bestemd voor de promotie en verkoop van onze producten. U heeft steeds recht op inzage, verbetering en schrapping van uw gegevens en u heeft het recht om u kosteloos te verzetten tegen de verwerking en de doorgifte van uw gegevens.

- De gegevens kunnen gebruikt worden door VUM. Indien u dit niet wenst, gelieve dan dit hokje aan te kruisen De gegevens kunnen ook worden overgedragen aan derden. Indien u dit niet wenst, gelieve dan dit hokje aan te kruisen.

Om u uit te schrijven voor deze acties vinkt u de vakjes aan naast de betreffende regels in uw registratiefiche.Vergeet zeker niet telkens uw keuze te bevestigen met de knop onderaan op de registratiepagina.

Corrigeer

NIEUWS