SMS-diensten

Wilt u het nieuws op de voet volgen? Schrijf u dan in op onze SMS-diensten. U blijft overal en op elk moment op de hoogte. Inschrijven kost twee keer 0,25 €. U betaalt 0,25 € per bericht dat u ontvangt, met een maximum van 5 € per maand.

Veelgestelde vragen:


Op welke SMS-diensten kan ik me abonneren?
  • Nieuws: het belangrijkste nieuws heet van de naald. U betaalt 0,25 € per bericht dat u ontvangt, met een maximum van 5 € per maand.


Hoe kan ik me inschrijven op deze diensten?

Indien u zich wil abonneren op één van onze SMS-diensten, volstaat het een SMS-bericht te sturen met de juiste code naar het overeenstemmende nummer (zie tabel). U ontvangt vervolgens een bericht waarop u moet antwoorden met OK. Daarop ontvangt u tenslotte een SMS die bevestigt dat uw abonnement geactiveerd werd.

  Stuur CODE naar NUMMER
Nieuws NB ABO ALERTS 9302

Inschrijving houdt in dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden.


Hoe kan ik me uitschrijven op deze diensten?

Indien u geabonneerd bent op één van deze diensten, kan u zich steeds onmiddellijk uitschrijven. Het volstaat een SMS-bericht te sturen met de juiste code naar het overeenstemmende nummer (zie tabel). Uw abonnement op de SMS-dienst wordt onmiddellijk stopgezet.

  Stuur CODE naar NUMMER
Nieuws STOP NB ABO ALERTS 9302

Hoeveel betaal ik voor een abonnement op deze diensten?
Voor een abonnement op de belangrijkste nieuwsberichten (op nummer 9302) betaalt u slechts 0,25 € per bericht dat u ontvangt/verzendt, met een maximum van 5 € per maand per dienst.

In welke landen werken deze diensten?
Deze diensten zijn zowel in België als in de meeste andere landen beschikbaar, afhankelijk van de voorwaarden van uw GSM-abonnement. Meestal is er geen toeslag voor de ontvangst van SMS-berichten in het buitenland. Voor de verzending van een bericht kan afhankelijk van operator en land waar u zich bevindt een toeslag aangerekend worden. Meestal gaat het dan om een bedrag van ongeveer 0,25 €. De precieze informatie hierover is afhankelijk van de operator en de abonnementsformule. Gelieve deze informatie bij uw operator te vragen.
Algemene voorwaarden SMS-diensten Het Nieuwsblad
VUM nv, uitgever van Het Nieuwsblad, streeft naar zo correct mogelijke berichtgeving maar kan nooit de juistheid van de berichtgeving in de krant of op de site, of de accuraatheid van een snelnieuwsbericht garanderen.

VUM nv, uitgever van Het Nieuwsblad, stelt alles in het werk met het oog op een goede beschikbaarheid van de informatie maar kan niet garanderen dat de informatie op elk ogenblik beschikbaar is, of dat zich geen storingen of onderbrekingen voordoen. Onder geen beding kan VUM nv aansprakelijk worden gesteld voor dergelijke storingen of onderbrekingen, of kunnen deze leiden tot terugbetalingen of prijsaanpassingen, tenzij in geval van opzettelijke fouten van VUM.

De SMS-diensten zijn opvraagbaar via de operatoren Proximus, Mobistar of Base.

VUM nv aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor storingen of onderbrekingen die zich voordoen bij de verzending van de SMS-berichten via de verschillende mobiele netwerken.

Het Nieuwsblad kan geen informatie verstrekken over de technische beschikbaarheid van deze netwerken. Hiervoor moeten de gebruikers zich tot de operatoren wenden.

Voor SMS-berichten die in België verzonden worden naar het nummer 9302 en SMS-berichten die u ontvangt van het nummer 9302 betaalt u 0,25 €. Vanuit het buitenland kunnen operatoren – afhankelijk van de abonnementsformules - eventueel toeslagen aanrekenen. Vermits de operatoren deze toeslagen zelf op elk ogenblik kunnen wijzigen, kan Het Nieuwsblad hierover geen informatie verstrekken.

Voor SMS-berichten die in België verzonden worden naar het nummer 3325 en SMS-berichten die u ontvangt van het nummer 3325 betaalt u 0,50 €. Vanuit het buitenland kunnen operatoren – afhankelijk van de abonnementsformules - eventueel toeslagen aanrekenen. Vermits de operatoren deze toeslagen zelf op elk ogenblik kunnen wijzigen, kan Het Nieuwsblad hierover geen informatie verstrekken.
Corrigeer

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S