Vrouw voert echtgenoot aan de honden na misbruik dochters

Voor een gerecht in Duitsland is vandaag een boerin veroordeeld, samen met haar twee dochters en haar schoonzoon, wegens de moord op haar echtgenoot. Het viertal zou het lichaam van hun slachtoffer aan de honden hebben gevoerd.

In een emotionele getuigenis voor de rechtbank van Ingolstadt zeiden de beklaagden dat de 52-jarige man zijn twee dochters seksueel misbruikte sinds hun kindertijd.

De dochters van 18 en 20 jaar oud vertelden hoe hun vader hen tot twee keer per week misbruikte. Volgens de beklaagden bleef het misbruik zelfs voortduren nadat de vriend van een van de meisjes op de boerderij kwam wonen.

In de herfst van 2001 besloten de boerin en de schoonzoon de man om te brengen. De boer was op het ogenblik van de feiten stomdronken. De schoonzoon greep een bijl en een zaag om het lichaam in stukken te snijden. Het lichaam werd vervolgens gevoerd aan de honden op de boerderij.

De 50-jarige boerin en haar 21-jarige schoonzoon kregen 8,5 jaar cel. De dochters werden veroordeeld volgens het jeugdrecht en kregen straffen van minder dan 3 jaar.

Het lichaam van het slachtoffer werd nooit teruggevonden. De openbare aanklager bouwde zijn betoog op aan de hand van een bekentenis van de schoonzoon. Zijn geweten begon te knagen en hij biechtte alles op.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees